Hoppa till huvudinnehåll

Våra tjänster

Vare sig du driver en enskild firma eller ett större företag så är det viktigt att din bokföringsbyrå kan erbjuda de rätta tjänsterna för just dig. Vi använder oss av Visma Netvisor, som ger oss möjligheten att ta hand om både din bokföring, fakturering samt din löneräkning i ett och samma bokföringsprogram.

Vilka tjänster erbjuder vi?

  • Bokföring
  • Bokslut
  • Skattedeklaration
  • Fakturering
  • Löneräkning
  • Rådgivning

Bokföring

Våra bokföringspaket ger dig en god översikt över vad tjänsten du betalar för innehåller. Du får även en uppfattning om vad dina utgifter för bokföringen kommer att vara under hela året.

Bokföringspaketens priser förutsätter att periodens material lämnas in inom utsatt tid, samt att allt material finns med. Förseningar samt brist på material leder till extra arbete.

Om mängden verifikat överskrider den mängd som hör till paketet, debiterar vi extra för de överskridande verifikaten. Vid behov kan vi efter hand uppdatera ditt paket så att det speglar verkligheten bättre.

Bokslut

När räkenskapsperioden är över upprättar vi ditt bokslut samt tillhörande bilagor. I samband med detta går vi tillsammans igenom företagets resultat. Bokslutsarbetet är tidskrävande, och debiteras därmed skilt.

Skattedeklaration

Efter att bokslutet är klart fyller vi i din skattedeklaration och skickar in den till Skatteförvaltningen.

Fakturering

Vi upprättar fakturor utifrån ditt underlag, och levererar dem till dina kunder enligt överenskommelse.

Löneräkning

Vi sköter ditt företags löneräkning, samt levererar lönespecifikationerna till arbetstagarnas hemadress eller nätbank. Dessutom tar vi hand om anmälningarna till inkomstregistret.

Rådgivning

Vi hjälper dig med administrativt arbete, rådgivning, samt uppstart av nytt företag.

Våra bokföringspaket

Ratios erbjuder dig bokförings- samt företagstjänster till ett skräddarsytt paketpris. Samtidigt finns vi här då du behöver support och rådgivning. Vi erbjuder dig ett passande bokföringspaket till en fast månadskostnad, vilket ger dig en bättre inblick i vad det är du betalar för, samt en ekonomisk trygghet. För oss är det viktigt att du som kund känner att ditt företag samt din bokföring är i trygga händer, och att tröskeln till att ta kontakt vid frågor är låg.

Micro

Micro

30 €/mån
För små företag med 1-10 verifikat / månad.
Basic

Basic

95 €/mån
För små företag med endast bokföring. Upp till 30 verifikat / månad.
Plus

Plus

199 €/mån
För medelstora företag med bokföring samt ett mindre antal löner och fakturering. Upp till 70 verifikat / månad.
Premium

Premium

Enligt offert
För stora företag med bokföring, löner och fakturering. Mer än 70 verifikat / månad.

Till alla priser tillkommer moms 24%.