Hyppää pääsisältöön

Kirjanpitoa, tilinpäätöksiä & talouspalveluita Raaseporissa

Ota yhteyttä

Pieni suuri kirjanpitotoimisto

Ratios on kirjanpitotoimisto Raaseporissa joka auttaa sinua kirjanpidossa, palkanlaskennassa ja laskutuksessa. Tarjoamme sinulle myös muita yrityspalveluita kuten esim. apua yrityksen perustamisessa ja konsultointia. Voimme palvella sinua digitaalisen kirjanpidon avulla missa tahansa - Hangossa, Tammisaaressa, Karjaalla, Pohjassa, Uudellamaalla tai jossain ihan muualla Suomessa!

Meidän kirjanpitopaketit

Ratios tarjoaa sinulle kirjanpito- sekä yrityspalveluita kiinteillä pakettihinnoilla. Lisäksi tarjoamme tukea ja neuvontapalveluita. Tarjoamme sinulle sopivan kirjanpitopaketin kiinteällä kuukausimaksulla, joka ntaa sinulle realistisen kuvan siitä, mitä maksat vuoden aikana. Meille on tärkeää, että asiakkaana sinusta tuntuu, että yrityksesi ja kirjanpitosi ovat turvallisissa käsissä, ja että yhteydenottokynnys on matala.

Micro

Micro

30 €/kk
Pienille yrityksille, joilla on 1-10 tositteita kuukaudessa.
Basic

Basic

95 €/kk
Pienille yrityksille, joilla on kirjanpito. Jopa 30 tositteita kuukaudessa.
Plus

Plus

199 €/kk
Keskisuurille yrityksille, joilla on kirjanpito ja pieni määrä palkkoja ja laskutusta. Jopa 70 tositteita kuukaudessa.
Premium

Premium

Tarjouksen mukaan
Suurille yrityksille, joilla on kirjanpito, palkanlaskenta ja laskutus. Yli 70 tositteita kuukaudessa.

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%.

Miksi Ratios?

Arvostamme asiakkaan ja kirjanpitäjän välistä viestintää. Hyvän viestinnän avulla pidämme sinut ajan tasalla yrityksen kehityksestä ja toimimme tukena, kun kysymyksiä ilmenee. Tarjoamme sinulle sopivan kirjanpitopaketin kiinteällä kuukausimaksulla, joka antaa sinulle realistisen kuvan siitä, mitä maksat vuoden aikana.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat?

  • 20 vuoden jälkeen pienyrittäjänä tiesin juuri kun löysin oikean naisen huolehtimaan taloudestani. Haluan henkilökohtaista palvelua, selkokielellä. Tuntuu, että mikään kysymys ei ole tyhmä kysyä. Sofielta uskallan myös esittää kysymyksiä, jotka luulin että eivät kuulu palveluun. Saan myös apua hakemuksien kanssa ja neuvontaa kaikissa yritykseen liittyvissä asioissa. Se on turvallista, mukavaa ja keskityn omaan ammattiini.

    — Linda Kesti, Vilding, Tammisaari
  • Ratios hoitaa kirjanpito-, palkka-, laskutus- ja muut paperityöt. Suosittelemme niitä kaikille, jotka haluavat apua kaikenlaisissa asioissa yrityksen sisällä. Kynnys ottaa yhteyttä on matala, koska saat aina nopeita vastauksia ja ystävällisiä vastaanottoja. Ratioksen ansiosta voimme keskittyä omaan työhömme, sillä tiedämme, että paperityömme ovat turvallisissa käsissä.

    — Mikael Wass, Hitsrak Oy, Tammisaari